Kategorier

Storsäljare

The North Face 4307-Nuptse-Sequoia röd/Moab Khaki-TNF Män The North Face...
S.Kr 2,425.14  S.Kr 1,217.07
The North Face 4372-Thermoball-blå-TNF Män The North Face...
S.Kr 3,327.70  S.Kr 1,668.35
The North Face 4662-FuseForm Dot Matrix-Kokomo grön-TNF Dam The North Face...
S.Kr 3,525.79  S.Kr 1,767.40
The North Face 4611-Zermatt Fleece-svart-TNF Män The North Face...
S.Kr 2,588.83  S.Kr 1,289.91
The North Face 4700-Arada-svart-TNF Dam The North Face...
S.Kr 3,687.86  S.Kr 1,848.43
The North Face 4738-Suzanne Triclimate-mörkt Lila-TNF Dam The North Face...
S.Kr 4,039.01  S.Kr 2,010.50
The North Face 4740-Cats Meow-Outer Space blå-TNF Dam The North Face...
S.Kr 4,210.09  S.Kr 2,100.54
The North Face 4771-Drew Peak Hoodie-Heather Grå/Lapis blå-TNF Dam The North Face...
S.Kr 1,481.88  S.Kr 740.94
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Integritetspolicy
Respektera din integritet

Vi är fast beslutna att stödja de relevanta lagar och förordningar som fastställs tydliga normer för insamling, tillgång, lagring och användning av personlig information som vi får som en del av vår affärsverksamhet.

Vilka personuppgifter samlar vi in ​​och lagra?

Så att vi kan tillhandahålla tjänster till dig, kan vi be om personlig information såsom namn, adress, telefonnummer eller e-post address.Some exempel på där vi kan behöva dessa uppgifter är pre-order, hemleveranser, kampanjer etc.

Privacy lagen kräver att vi samla in personlig information om dig bara av dig om det är rimligt och praktiskt att göra detta.

Vi tar alla möjliga åtgärder för att säkerställa din personliga information är skyddad från obehörig åtkomst, förlust, missbruk, avslöjande eller alteration.We också vidta åtgärder för att förstöra eller permanent avidentifiera personuppgifter när det är inte längre required.The typer av åtgärder vi vidtar varierar med den typ av information, och hur den hämtas och lagras. Generellt har du ingen skyldighet att lämna all information som begärs av us.If du väljer att undanhålla begärd information kan dock vi inte kan förse dig med de varor och tjänster som är beroende av insamlingen av dessa uppgifter, särskilt om insamling av denna information krävs enligt lag.

Hur är personlig information som används?

De personuppgifter som vi ber om är vanligtvis används för att tillhandahålla varor eller tjänster till you.For exempel, för en kreditkortstransaktion behöver vi ditt kort number.Where möjligt försöker vi se till att vårt utlämnande av information till andra organisationer är i en sätt som inte identifierar individer.

Tillgång till din personliga information

Vi kommer att ge dig tillgång till några av ditt personliga information vi har (förutom under de begränsade omständigheter som av sekretesslagstiftning) .Om du behöver tillgång till din personliga information, vänligen logga in på ditt konto registrerar med us.If du behöver uppdatera din Information (egif du ändra din adress), vänligen göra ändringar i din "kontoinformation".

Säkerhet

Vår hemsida har förbundit sig att skydda sekretessen för din personliga information.State-of-the-art teknik skyddar dina data från obehörig tredje parties.We använder Secure Socket Layer (SSL) programvara för att skydda dina data och säkra din transactions.SSL krypterar all din personliga information, inklusive ditt kreditkortsnummer, namn och adress under transactions.This ger en trygg och säker shoppa environment.Only parter som ansvarar för att behandla din beställning har tillgång till ditt kreditkort och bank information.In Dessutom garanterar vi ökad säkerhet genom ger ökad kryptering på alla våra servrar för att förhindra data mining och serverattacker.

Samlad information och länkar

Sammanställd information är ibland delas med partner oss att planera reklam eller promotions.We bara dela med våra partners opersonlig, aggregerad statistisk information om kunder, försäljning, trafikmönster och plats usage.We delar inte någon personlig information. Webbplatsen innehåller länkar till andra webbplatser, oftast våra partners.This integritetspolicy gäller endast information som samlas in av oss, och vi inte ta ansvar för din integritet på andra webbplatser som är länkade till vår.

Ändringar i vår integritetspolicy

Vi kan ändra denna integritetspolicy när som helst time.If vi gör några väsentliga förändringar i sättet vi samlar in, använder och / eller dela dina personuppgifter, kommer vi att meddela dig genom att skicka ett e-postmeddelande i sista e-postadress att ni gett oss, och / eller genom att tydligt publicera meddelande om ändringarna på webbplatsen omfattas av denna integritetspolicy. I vilket fall som helst, kan förändringar i denna sekretesspolicy påverkar vår användning av personlig information som du gett oss inför vår anmälan till dig om changes.If du inte vill tillåta förändringar i vår användning av dina uppgifter, måste du meddela oss före till dagen för de förändringar som du vill avaktivera ditt konto hos oss effektivt.

Copyright © 2019 www.lajkavisual.se. Powered by The North Face Outlet SE
Du har IP-adress: 18.204.227.250     the north face jacka , väst män , the north face päls , the north face blå